Welkom nieuwe vrijwilligers

Wij zijn super blij met onze nieuwe vrijwilligers!!!! Welkom bij de club en we maken er een mooi jaar van!

Afgelopen 23 februari hebben we een geslaagde vrijwilligersavond gehad. Veel besproken en afgesproken. Binnenkort nog een avond voor alle keuken- en bar vrijwilligers om het protocol eens bij langs te lopen. Later hier meer over. Peter had weer heerlijke hapjes gemaakt!! Peter super bedankt hiervoor!!!

Feestweek

We zijn erover uit; feestweek 2018 is dit jaar in week 31. Dit is van 30 juli t/m 4 augustus.

Het programma is grotendeels al klaar en het belooft een geweldige week te worden. Vertrouwde activiteiten; Fietstocht, Sterrit, BBQ, crea-ochtend Nieuw dit jaar; Jeu de Boules competitie, Hollandse spel avond, feest met DJ en als het allemaal lukt een Bragelrace!! Activiteit voor de kids blijft nog even GEHEIM. Thema dit jaar; Licht & Zomerfeest

Oproep hulp bij feestweek

Langs deze weg willen wij jullie vragen om te helpen bij de feestweek. Het gaat hier om onder andere het opbouwen en natuurlijk ook het afbreken van de bragelrace. Maar ook bij tijdens de activiteiten met de kinderen. Eigenlijk gewoon de hele week. Wil je graag iets (anders) doen dan horen wij, Inge of Marjon, het graag.

Enquete Zijldijk

Onlangs heeft u een enquete ontvangen over de aardbevingen en onze huizen. U mag deze invullen en inleveren bij Marjon (Fivelpad 5)

13 april om 20:00 uur is hier een avond over in het dorpshuis en zullen de wensen en ideeën van de bewoners worden gepresenteerd aan de aanwezige partijen. Want we mogen Zijldijk niet verloren laten gaan!!!

Weer toneel in Zijldijk

Het is gelukt!! Eindelijk weer een toneel optreden in Zijldijk. Uitgevoerd door toneel vereniging Kunst na Arbeid uit Usquert.

uitvoering afgezegd

Zieldiekster kleitocht

Nieuw dit jaar; een 4-seizoenen wandeltocht rondom Zijldijk. We gaan 4x in het jaar dezelfde wandeltocht lopen. Zo is mooi te zien hoe het landschap in ieder seizoen verandert en haar schoonheid heeft. Tijdens de wandeltocht is er voldoende tijd om foto's te maken. Aan het eind van het jaar zal er een fotowedstrijd georganiseerd worden. Degene met de mooiste foto van het afgelopen wandeljaar wint dan een leuke prijs. Honden zijn, mits aangelijnd, welkom. We moeten dan wel rekening houden met de fotografen onder ons. Want het perfecte plaatje vraagt rust en tijd. Eerste wandeling: Lente, op 12 mei 2018 vanaf 10:00 uur vanuit het dorpshuis. We beginnen en eindigen met een kopje koffie, thee, fris of water. Onderweg is er een rustpunt met drinken en er is een wc. Inschrijfgeld is € 7,50 en aanmelden bij marjonhefting@gmail.com Route is ongeveer 5, 12 of 18 km en grotendeels onverhard. Dus goede schoenen is een vereiste en meedoen is op eigen risico. EHBO aanwezig.

Belangrijke data

Ien & Oet; 7 april Schnitzel-avond!!!! Open vanaf 17:00 uur

Info-avond aardbevingen; 13 april om 20:00 uur in dorpshuis

Toneelvoorstelling; 14 april in dorpshuis. Zaal open 19:30u entree €5,-

Vrijwilliger worden?? Meldt u dan nu aan!!! marjonhefting@gmail.com